Køkkener og indvendigt renovering

Drømmer du om mere plads? Et nyt rum eller en tilbygning?

Skal dit hus have en makeover, eller trænger dit ældre køkken til at blive renoveret? Så kan Lago’s Byg hjælpe dig. Vi har prøvet det meste og ved, hvordan du bedst får opfyldt dine ønsker for dit nye rum. Vi hjælper dig lige fra den indledende snak om fx nyt køkken til indhentning af tilbud og til montering af jeres nye køkken. Skal I bruge et ekstra børneværelse, eller skal stuen renoveres og moderniseres, udfører vi alt fra nyt gulv, nye vægge og nye lofter.

Lago’s Byg tilbyder hjælp til:

R

Renovering og opsætning af køkken

R

Tilbyg af udestue eller ekstra værelser

R

Renovering af stue, værelser mv

Verdens bedste finsnedker til dit nye køkken

Alle steder i et byggeprojekt er præcision vigtigt. Men i de indvendige rum bliver skæve samlinger eller skabe meget tydelige. Derfor er præcision enormt vigtigt. Af den grund ansætter vi de bedste folk til at arbejde med de indvendige rum, og hos Lago’s Byg har vi også verdens bedste finsnedker. Med mange års erfaringer har vores finsnedker et ekstremt højt kvalitetsniveau. Han går op i, at køkkenet er millimeterpræcist, så der netop ikke er nogen skæve samlinger nogen steder – selvfølgelig uden, at prisen eller tiden stikker af.

Skal du i gang med renovering af dine indvendige rum, eller er det blevet tid til nyt, millimeterpræcist køkken? Kontakt os i dag for professionelt tømrerhåndværk i Holstebro og omegn.

Services

Vinduer og døre

Tag

Gulve

Totalentrepriser

Køkkener og indvendigt renovering

4 grunde til, du skal vælge os

  • Kvalitetsbevidste
  • Passioneret
  • Fleksible.
  • Erfarne